Luna Azul & Chris Johnson Ing Latin Zina - 2022-03-14 01:39:09

Iki for choir : 06:05 Waos : 2889 Kintamani : 2022-03-14 01:39:09
Ngobrol : Luna Azul mulang kelas akting amarga bojone ora ana lan dheweke kesepian. Masalahe mung kabeh murid-muride sing bodho, kajaba siji. Siji wektu kelas liwat dheweke wis Chris tetep sawise kanggo pirembagan bab kinerja. Nanging wong sing cantik rauh nyadari yen dheweke kasengsem ing akting kang, iku tiron saka karukunan sing bakal ndarbeni wong ngadeg ovation., 2022-03-14 01:39:09
Kafka: