Lur Luhur - 2022-03-17 04:24:11

Iki for choir : 01:15 Waos : 2902 Kintamani : 2022-03-17 04:24:11
Ngobrol : Lullu lan evelina ketemu choky lan Tony ing pameran lokal ing budapest. Ing 1st, bocah-bocah wadon padha rada isin lan dilindhungi undhang-undhang, nanging sawise sauntara, padha loosened munggah lan takon wong lanang kanggo sih paling gedhe. Lullu lan evelina ngunjungi saka moscow lan golek papan kanggo nginep. Choky lan Tony ora bisa mangu-mangu ing kupinge lan mutusake kanggo ninggalake saiki karo bocah-bocah wadon! Apa sing kedadeyan yaiku rasa seneng sing murni. Evelina lan lullu dadi aneh lan lengkap. Padha njupuk metu underware alam bébas lan menehi wong lanang ing kulo gesang kurang ajar sing!, 2022-03-17 04:24:11
Kafka: