Video Cemilan Sore (Lucy Levon) - 2022-03-23 01:22:50

Iki for choir : 06:37 Waos : 5582 Kintamani : 2022-03-23 01:22:50
Ngobrol : Lucy lagi mangan ing panggonan cilik ngendi aku tansah nyoba golek nyenengake. Aku takon yen aku bisa njagong karo dheweke lan babe marang kanca-kanca padha ing dalan metu. Aku ngerti dheweke ngapusi mung kanggo nggawe aku buzz nanging aku terus-terusan lan dheweke pungkasane nglilani aku lungguh. Sawijining wektu aku ngalahake dhuwit, dheweke katon luwih seneng karo aku lan kita bisa kerja. Cute chineese iki teka tengen tanpa cangkang yen kita padha konco lawang ditutup lan wis privasi sethitik. Dheweke pancen aneh lan iki minangka karyawan sb favoritku!, 2022-03-23 01:22:50
Kafka: