London Keyes In I Have A Wife video (Van Wylde) - 2022-02-23 16:55:14

Iki for choir : 03:12 Waos : 6094 Kintamani : 2022-02-23 16:55:14
Ngobrol : London Keyes lagi ngurus bar nalika bocah iki weruh yen salah sawijining pelanggan katon ora seneng. Wong lanang mau ngakoni yen dheweke duwe masalah karo bojone lan ora seneng mulih. Dadi bartender sing migunani, London ngajak dheweke bali menyang panggonane. Ing kana, London ngandhani yen dheweke durung suwe lan mutusake kanggo ngebor pelanggan., 2022-02-23 16:55:14
Kafka: