Now You See Me, Now You Ho video (Luna Star, Tommy Pistol) - 2022-04-30 01:08:56

Iki for choir : 12:41 Waos : 4280 Kintamani : 2022-04-30 01:08:56
Ngobrol : Luna Star seneng sihir lan Tommy mung duwe tongkat sihir sing ditunggu-tunggu! Nalika Tommy ngilangake Luna, nyatane mung nggawe dheweke ora katon. Dheweke njupuk kesempatan kanggo nyedhot shlong ing ngarepe bojone sing ora curiga. Tommy nyoba kanggo njaga pasuryan str8 nanging siji wektu Luna mburi dheweke direndhem tempek dhateng kang palpitating pitik jago, sing wong ora bisa musataken ing tumindak maneh. Bojone Luna ngeluh marang manajer sing menehi Luna wektu sing cukup kanggo nyolong pitik jago sihir Tommy! ambruk, 2022-04-30 01:08:56
Kafka: