Luna Star, Ryan Mclane Ing Kantor Nakal - 2022-04-05 03:36:36

Iki for choir : 02:32 Waos : 3838 Kintamani : 2022-04-05 03:36:36
Ngobrol : Luna Star njupuk selfies ing kantor. Sing bayek ninggalake telpon ing meja lan njupuk dheweke istirahat warung lan nalika dheweke co-worker, Ryan, nemtokaken kanggo njupuk puncak lan nemokake sawetara gambar gundhul ing telpon. Luna mlaku bali menyang kantor pas wektune kanggo nyekel Ryan snooping. Dheweke ora edan sanadyan, nyatane dheweke njupuk 'em ing pangarep-arep sing chab iki bakal nemokake wong-wong mau minangka dheweke tansah wanted Ryan kang zakar. Dheweke pungkasane entuk dina iki!, 2022-04-05 03:36:36
Kafka: