DP Kanggo Luna Star - 2022-02-28 05:24:34

Iki for choir : 03:17 Waos : 3203 Kintamani : 2022-02-28 05:24:34
Ngobrol : Luna Star ing ndhuwur game saru. Babe iki duwe set gedhe saka melon lan kewl wazoo kanggo pindhah karo. Dheweke seneng jotosan lan jancok, nanging apa dheweke ora bisa manggon tanpa jumlah malah luwih iku njupuk siji uga liyane saka dheweke bolongan kapenuhan ing wektu sing padha. Wektu iki kita nyedhiyakake dheweke. Dheweke duwe 2 kontol kanggo nindakake apa wae sing dikarepake. Loro-lorone dheweke bolongan padha digawe dowo ing sawetara beda nindakake nggawe dheweke lan kaping pirang-pirang. Akhire dheweke njupuk loro kathah massive kabeh liwat dheweke pasuryan . Luna tresna saben 2 iku., 2022-02-28 05:24:34
Kafka: