Video Sekretaris Dubur Kula (Luna Star, Ricky Johnson) - 2022-03-01 04:48:50

Iki for choir : 11:53 Waos : 1975 Kintamani : 2022-03-01 04:48:50
Ngobrol : Luna Star iku sekretaris uptight kepengin banget muter dening aturan. Ricky Johnson iku boss insolent dheweke glethakaken-bali sing urip dening mantra "apik vibes namung." Nalika tension dadi dhuwur, 2 wis metu. Luna mulang Ricky carane njupuk kontrol, nalika Ricky nuduhake dheweke apa kroso kaya duwe piyantun munggah jarahan dheweke. ambruk, 2022-03-01 04:48:50
Kafka: