Video Anal-ytics Ekstrim (Luna Star, Ricky Johnson) - 2022-02-27 16:25:53

Iki for choir : 11:18 Waos : 3552 Kintamani : 2022-02-27 16:25:53
Ngobrol : Luna Star lan Ricky Johnson minangka subyek tes ing studi ilmiah sing ngawasi efek wazoo wanita ing otak bocah. Ilmuwan miskin sing nganakake tes ora ngerti apa tujuane wong iki! Luna twerks kanggo Ricky, nyebabake sistem ngawasi kanggo gogrog. Nalika Luna grinds bokong munggah ing tombol Ricky kang, sistem ing verge munggah ing kumelun, minangka ilmuwan pleads kanggo 'em mandeg! Luna pengin nggawe jumlah luwih saka mung tlatah ing Ricky 10-pounder Nanging, lan ngunci ilmuwan tanpa Lab, supaya babe bisa ndarbeni smack nyata sing kontol lan kelet ing bokong! Ilmu ora ana wektu sing nggumunake! ambruk, 2022-02-27 16:25:53
Kafka: