Luna Star & Johnny Castle Ing Kantor Nakal - 2022-03-31 06:10:15

Iki for choir : 08:00 Waos : 4809 Kintamani : 2022-03-31 06:10:15
Ngobrol : Luna Star wis draggin' bokong ing karya, lan boss dheweke Johnny wis ngeweruhi. Wong lanang iki ngobrol sethithik karo dheweke, supaya dheweke ngerti yen dheweke kudu milih papan kasebut yen dheweke pengin nggawe. Dheweke ngakoni, lan alesan dheweke bubar bubar karo pacare, lan dheweke wis sawetara wektu ora duwe schlong pantes. Johnny kang dicokot aback saka pegawe maju, nyatane, iku serangan wong supaya hard sing wis siyap kanggo Aid ngobati dheweke dening menehi dheweke unyielding-dong kurang ajar ing meja kantor dheweke wis needing!, 2022-03-31 06:10:15
Kafka: