Luna C. Kitsuen In My Friend's Hot Girl video (Ike Diezel) - 2022-02-23 22:29:12

Iki for choir : 02:22 Waos : 4744 Kintamani : 2022-02-23 22:29:12
Ngobrol : Luna mlaku menyang urip jumping ing mburi roli nyoba kanggo mungkasi wong saka nglawan sekutu kang paling apik. Wong-wong mau padha rebutan amarga Ike ngomong omong kosong babagan pacare roli, Luna. Ike nyingkir saka dheweke lan njupuk nampan sing ana ing meja. chab iki menehi ayunan Swift karo marang sirah roli lan roli apik ing cara kanggo ngetang wedhus kanggo a sak wektu sing! Ike sing khianat banjur mbalik naskah lan ngandhani yen roli sing ngomong babagan dheweke, dheweke mung mbela dheweke sadurunge dheweke dadi edan. Luna mikir yen dheweke pancen lucu lan mikir yen dheweke kudu ninggalake roli ing lantai. Dheweke kandang jaran wis kalah metu lan lagi ngadeg ana ing kahanan kikuk iki karo ora ana liyane apa saka jancok! Ike narik metu melon katresnan alam ageng Luna kang nyedot lan bonks dheweke taut twat nganti sing babe'is gelem ngombe sperma kang!, 2022-02-23 22:29:12
Kafka: