Artis Starvin - 2022-02-25 16:25:35

Iki for choir : 10:34 Waos : 4771 Kintamani : 2022-02-25 16:25:35
Ngobrol : Yo! Preston kene, bali ing jumlah sapisan luwih. Kita lagi mlaku-mlaku ing dalan-dalan ing distrik desain artsy nalika ndeleng barang cilik sing manis iki lungguh ing bangku. Kaya sing sampeyan ngerti, iki minangka isyarat kanggo nindakake apa sing daklakoni kanthi apik! Dadi aku nyedhaki hotty lan dheweke pancen isin lan aneh lan artsy nanging kita kudu ngomong lan dheweke wiwit mbukak luwih sithik. Ing wektu iki dheweke pancen apikan nanging coba tebak ... Dheweke rusak !! Kaya paribasan, dheweke minangka "seniman sing keluwen" mula aku menehi saran supaya dheweke bengok-bengok ing saluran espanol. Kabeh sing kudu ditindakake yaiku teka karo kita lan nulungi kita ngrampungake wawancara. Dheweke luwih saka siap kanggo teka karo kita nanging kabeh dheweke takon kanggo kita kanggo nyelehake dheweke mati ing ngarep lan ora iku apa kita tansah nindakake? Rotfl. Anywho, dheweke teka karo kita lan mugi kula pitutur marang kowe wong lanang sing hotty iki ora minangka isin aku 1st panginten! Oh! Lan ya, ora dicukur, chap, chap iki ora bakal mandheg gawe kagetku! Ngenteni nganti sampeyan nonton apa sing ditindakake wong kasebut marang awake dhewe. Nganyari iki kebak kejutan. Tetep semangat!!!, 2022-02-25 16:25:35
Kafka: