Video Liburan Lintang Bintang 5 Luna (Luna Star) - 2022-03-17 03:24:06

Iki for choir : 13:43 Waos : 2885 Kintamani : 2022-03-17 03:24:06
Ngobrol : Luna nerusake liburane. Nanging babe kuwi uga bungah kanggo ora jancok ing antarane saben aktivitas. Dheweke ora bisa urip tanpa jancok ndhuwur kabeh. Nanging, dheweke ora bisa urip tanpa petualang. Iki wektu dheweke zip baris ndhuwur kurang lan malah dadi nuduhake whoppers dheweke ing pantai. Cah wadon iki wis go internasional. Sialan kabeh pulo kasebut. Luna nyedot weenie lan bakal ngaco ing sawetara pose beda minangka oke minangka lokasi. Nonton dheweke nindakake kabeh iku pemandangan kanggo ndeleng, nanging khusus nonton dheweke apik a-bolongan mumbul ing pitik jago. Luna njupuk sawetara beban ing siji iki lan seneng saben 2nd siji., 2022-03-17 03:24:06
Kafka: